Proteklog vikenda, 28. i 29. svibnja održani su 20. Dani Draganića. S obzirom na vremenske neprilike tog vikenda, dio programa se morao promijeniti te prilagoditi uvjetima koji su nas pratili. Započeli smo sa nogometnim turnirom udruga i tvrtki s područja Općine Draganić i susjednih općina  u organizaciji NK Draganić, šahovskim turnirom i radionicom Udruge Tradicija Draganića te su uslijedile dječje igre „Igraj se z nami“ u organizaciji KUD-a SV. Juraj Draganić, a DVD Draganići i DVD Mrzljaki-Goljak održali su prezentaciju vatrogasnih vozila i opreme. 

U 19.00 h općinska načelnica Anica Domladovac je otvorila manifestaciju „Dani Draganića“ te su nakon svečanog otvorenja  kojem su prisustvovale saborska zastupnica Nada Murganić i zamjenica županice Karlovačke Županije Vesna Hajsan Dolinar nastupile  dječje folklorne skupine KUD-a SV. Juraj Draganić  „Jurići“ i „Fijolice“ i njihovi gosti iz Vivodine, Žakanja i Buševca čime su prezentirale rad njihovih najmlađih skupina te učenici OŠ Draganići. Potom je slijedio večernji koncert popularnog Željka Krušlina Kruške i grupe Latino.  

U nedjelju je nastavljen sportski program, a večernji dio bio je rezerviran za  koncert Begina . 

S obzirom na već navedene loše vremenske uvjete smatramo da ipak nisu narušile sveukupan dojam ovogodišnjih „Dana Draganića“ te za pomoć u organizaciji zahvaljujemo udrugama sa područja Općine Draganić, OŠ Draganići, Karlovačkoj županiji, TZP Kupa, volonterima i drugim subjektima.

Vjerujemo da ćemo sljedeće godine imati još bolje, kvalitetnije, atraktivnije i interesantnije sadržaje na našoj zajedničkoj manifestaciji.

 

 

Općinska načelnica 

Anica Domladovac

Novosti

Komentari su onemogućeni!

Skip to content