Obavijest za stanovništvo Draganića

Dana 12.7.2021. predstavnici Vodovoda i kanalizacije d.o.o. Karlovac i Općine Draganić obišli su područje više zone Draganića( Budrovci i Vrh)  i susreli se sa nekima od  mještana koji imaju oscilacije u vodoopskrbi, od pada tlaka do potpunog prekida vodoopskrbe. I tom prigodom istaknuto je kako se ova situacija javlja zbog povećane potrošnje vode, kvarova na sustavu, neovlaštenog uzimanja vode sa hidranata na širem području, ali i sušnog perioda.

Rješenje vodoopskrbe više zone Draganića je izgradnja nove precrpne stanice koja će omogućiti dovoljan tlak  za optimalnu i kontinuiranu vodoopskrbu tog područja, pogotovo u mjesecima povećane potrošnje. U tijeku je izrada projekta, nakon čega će se ishoditi građevinska dozvola te izvesti radovi.

Zahvaljujemo se našim korisnicima na iskazanom razumijevanju te molimo za suradnju u narednom periodu. Djelatnici Vodovoda i kanalizacije nastavit će sa sanacijom kvarova na području Draganića, dodatno puniti vodospremu putem cisterni, a stanovnike Općine molimo da vodu koriste racionalno  i za osnovne potrebe.

Realizacija projekta precrpne stanice prioritet je Vodovoda i kanalizacije u narednom periodu, o svim aktivnostima i novostima informirat ćemo putem ove stranice, kao i nastaviti dobru komunikaciju sa predstavnicima Općine, posebno načelnicom , gđom Domladovac, s ciljem učinkovite i neposredne razmjene informacija.

 

Vodovod i kanalizacija Karlovac

Novosti

Komentari su onemogućeni!

Skip to content