Objavljen Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi i ruralnom razvoju u Karlovačkoj županiji za 2023.godinu

Temeljem Programa potpora male vrijednosti u poljoprivredi i ruralnom razvoju u Karlovačkoj županiji za razdoblje 2021.  – 2023. godine i Odluke županice Karlovačke županije o raspisivanju Javnog poziva, Upravni odjel za gospodarstvo Karlovačke županije 1. lipnja 2023. godine objavio je JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU POTPORA MALE VRIJEDNOSTI U POLJOPRIVREDI I RURALNOM RAZVOJU U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI ZA 2023. GODINU.

Cilj Javnog poziva je poticanje razvoja i modernizacije svih sektora poljoprivredne proizvodnje,  unapređenje uvjeta za poljoprivrednu proizvodnju, povećanje kvalitete poljoprivrednih proizvoda te poticanje edukacije poljoprivrednih proizvođača, osobito mladih i ekoloških proizvođača, a sve u svrhu stvaranja novih radnih mjesta i zadržavanja stanovništva na ruralnom području Karlovačke županije.

Prihvatljivi korisnici bespovratnih sredstava temeljem Javnog poziva su poljoprivrednici registrirani pri Agenciji za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, koji imaju sjedište/prebivalište na području Karlovačke županije i imaju poljoprivredne površine, stoku i poljoprivrednu proizvodnju za koju traže županijsku potporu na području Karlovačke županije.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 30. lipnja 2023. godine

Više na linku u nastavku: Javni poziv

Novosti

Komentari su onemogućeni!

Skip to content