Početak nove školske godine!

Drage učenice i učenici, dragi roditelji i učitelji,

danas nam je započela nova školska godina u kojoj vas očekuju nova znanja, iskustva i vještine te nova prijateljstva i zasigurno puno veselja. Vjerujem da će Vas novi izazovi motivirati da budete ustrajniji i uspješniji te vam želim sretan početak nove školske 2021./2022. godine!

Posebnu dobrodošlicu upućujemo dragim našim prvašićima te me iznimno raduje činjenica da ove godine imamo jedan razredni odjel više što je odličan demografski pokazatelj te motivacija za daljnji rad i napredak u ovoj našoj sredini (205 učenika ukupno).

Želim da im prvi koraci u školski svijet budu ispunjeni radošću i zadovoljstvom, želim im puno uspjeha, lijepih trenutaka i usvojenog znanja koje će mudro koristiti u svojem životnom putovanju.

Puno uspjeha, snage i strpljenja u novoj školskoj ali i pedagoškoj godini, želim roditeljima, učiteljima,  ravnateljici,  te svim zaposlenima u odgojno-obrazovnom sustavu, a ovim putem upućujem im posebnu zahvalnost za svaki trenutak koji ulažu u našu djecu i njihov uspjeh.

Ovim putem želimo napomenuti da je Općina Draganić nastavila lijepu tradiciju te je i  ove godine sufinancirala nabavu dodatnih nastavnih sredstava za sve učenike Osnovne škole Draganić. Također, od ove godine Općina Draganić sufinancira produženi boravak za učenike od 1.-4. razreda.

 

Općinska načelnica

Anica Domladovac

 

 

 

Novosti

Komentari su onemogućeni!

Skip to content